Chiropractoren

Simone Knaap DC MSc is geboren in Den Helder en is door haar moeders rugklachten op jonge leeftijd op het spoor gezet van chiropractie. De decaan vond het wel een grote stap, maar met volledige instemming en steun van haar ouders is zij gelijk na het VWO in Engeland aan het AECC gaan studeren. Na afstuderen is zij in Emmercompascuum en Kampen gaan werken, waarna ze in 2001 in Borger is begonnen. In tussentijd heeft zij zich gespecialiseerd in het behandelen van baby´s en kinderen en behandelt ze soms ook dieren.

Het helpen van mensen en de oneindige mogelijkheden voor nascholing is hetgeen haar in het vak aantrekt. Het puzzelen om tot een oplossing te komen, hetzij door chiropractische behandeling, hetzij door doorverwijzen of samenwerken vindt zij het mooiste aan haar werk.

In haar vrije tijd is ze graag in de natuur, leest ze en brengt ze tijd door met gezin en vrienden.

Simones werkveld is momenteel voornamelijk gericht op kinderen en baby’s. Nieuwe volwassen patiënten kunnen daarom alleen een afspraak maken met Natália.

Natalia Lima studeerde in 2011 af in Brazilië. Ze leerde chiropractie kennen als kind en op 18-jarige leeftijd kreeg ze een Braziliaanse overheidsbeurs om aan haar universitaire opleiding te beginnen. Haar specifieke interesses zijn chronische pijn bij vrouwen en sportchiropractie.

Gedurende de 10 jaar die ze al werkt als chiropractor in de praktijk heeft ze altijd geprobeerd de informatie, die de patiënt rapporteerde te combineren met haar technische kennis, om een complete en efficiënte behandelstrategie te creëren om de gezondheid van elke patiënt te helpen verbeteren. Het helpen verbeteren van de gezondheid van mensen is haar werkmotivatie.

In haar vrije tijd geniet Natalia van vissen en fietsen, samen met haar man.

Secretaresses

Willy Uffen

Rita Klasen

Karin Oosting