Chiropractoren

Simone Knaap DC MSc is geboren in Den Helder en is door haar moeders rugklachten op jonge leeftijd op het spoor gezet van chiropractie. De decaan vond het wel een grote stap, maar met volledige instemming en steun van haar ouders is zij gelijk na het VWO in Engeland aan het AECC gaan studeren. Na afstuderen is zij in Emmercompascuum en Kampen gaan werken, waarna ze in 2001 in Borger is begonnen. In tussentijd heeft zij zich gespecialiseerd in het behandelen van baby´s en kinderen en behandelt ze soms ook dieren.

Het helpen van mensen en de oneindige mogelijkheden voor nascholing is hetgeen haar in het vak aantrekt. Het puzzelen om tot een oplossing te komen, hetzij door chiropractische behandeling, hetzij door doorverwijzen of samenwerken vindt zij het mooiste aan haar werk.

In haar vrije tijd is ze graag in de natuur, leest ze en brengt ze tijd door met gezin en vrienden.

Simones werkveld is momenteel voornamelijk gericht op kinderen en baby’s. Nieuwe volwassen patiënten kunnen daarom alleen een afspraak maken met Marieke Zegelaar.

 

 

 

Chiropractor Marieke Zegelaar zal van april tot augustus 2022 in onze praktijk waarnemen.

 

Marieke Zegelaar DC is opgegroeid in de Alblasserwaard. Ze is na het behalen van haar VWO diploma in 1984 chiropractie gaan studeren aan het Anglo European College of Chiropractic, The University College in Bournemouth, Engeland. In 1989 studeerde zijn met succes af en sindsdien heeft ze als waarnemend chiropractor ruim 60 collega’s in Nederland en België vervangen tijdens ziekte, zwangerschap of vakanties. In 1992 was zij de eerste chiropractor in Moskou.

In 2005 is Marieke Zegelaar gestart met haar eigen Kliniek voor Chiropractie in Enschede. Naast de manuele technieken in de chiropractie heeft zijn zich toegelegd op een aantal zachte technieken. Verder heeft ze specialisatie cursussen gevolgd in sportfysiotherapie, chiropractische neurologie en revalidatie.

Marieke is al jaren lang actief in het bestuur van de Nederlandse Chiropractoren Associatie. Op dit moment is ze secretaris van de NCA.

In haar vrije tijd reist Marieke graag. In de zomermaanden als actieve (zee)zeiler. Ook is ze vaak ondergedoken om het onderwater leven te bewonderen als duiker.

Secretaresses

Willy Uffen

Karin Oosting