Chiropractor Simone Knaap DC MSc FEAC

Simone Knaap DC MSc FEAC is afgestudeerd aan het Anglo-European College of Chiropractic (AECC) in Bournemouth, Engeland in 1993. In 2000 heeft zij een Master’s diploma in Chiropractic Paediatrics gehaald, waarmee zij haar specialisatie in het behandelen van kinderen afrondde. In 2008 heeft zij vervolgens de nascholing dierchiropractie afgerond. De laatste jaren spitst voor haar de nascholing zich toe op de neurologische kant van de chiropractie, waarin de samenwerking met andere disciplines en revalidatie en leefstijl ook steeds belangrijker wordt. Interesse gaat uit naar het behandelen van baby’s en kinderen, naar de combinatie ruiter en paard en naar alles waarbij er gepuzzeld en samengewerkt moet worden om tot een goed resultaat te komen.

Simones werkveld is momenteel voornamelijk gericht op kinderen en baby’s. Nieuwe volwassen patiënten kunnen daarom alleen een afspraak maken met Irma of Rogier.

Chiropractor Irma Lukkien MChiro

Irma Lukkien MChiro is geboren en getogen in Drenthe en in 2015 afgestudeerd aan het Anglo-European College of Chiropractic (AECC) in Bournemouth. Tijdens de studie en in het praktijkjaar heeft ze een speciale interesse ontwikkeld in chiropractie voor de jonge en de wat oudere mens. Ze houdt zich graag bezig met psychologie en met de filosofie en wetenschap achter gezondheid, waarover ze ook artikelen schrijft (zie Blog). Naast de technieken die ze geleerd heeft op het AECC verdiept ze zich in technieken als Sacro-Occipitaal Techniek en functionele neurologie (dit zijn de zachtere/neurologische technieken).

Rogier Koel DC BSc MSc is geboren in Nijmegen, maar opgegroeid in Almelo, Twente. Van jongs af aan wist hij dat hij iets in de gezondheidzorg wilde gaan doen. Zijn keuze viel uiteindelijk op chiropractie, aangezien er nog zoveel nascholing in verschillende richingen gevolgd kon worden. Hij vertrok in 2012 naar Engeland om aan het Anglo-European College of Chiropractic (AECC) te gaan studeren. Hier heeft hij de opleiding tot chiropractor met succes afgerond in 2017. Het is zijn passie om uit te zoeken hoe hij de oorzaak van het probleem kan aanpakken in plaats van alleen te kijken naar de symptomen. Hierbij kijkt hij naar de patiënt als een geheel en niet alleen naar de plek waar de patient pijn heeft. Tijdens zijn studie in Engeland heeft hij verschillende bijscholingen gevolgd in onder andere het behandelen van baby’s, zwangere vrouwen en diverse chiropractische technieken.