Simone Knaap DC MSc FEAC is afgestudeerd aan het Anglo-European College of Chiropractic (AECC) in Bournemouth, Engeland in 1993. In 2000 heeft zij een Master’s diploma in Chiropractic Paediatrics gehaald, waarmee zij haar specialisatie in het behandelen van kinderen afrondde. In 2008 heeft zij vervolgens de nascholing dierchiropractie afgerond. De laatste jaren spitst voor haar de nascholing zich toe op de neurologische kant van de chiropractie, waarin de samenwerking met andere disciplines en revalidatie en leefstijl ook steeds belangrijker wordt. Interesse gaat uit naar het behandelen van baby’s en kinderen, naar de combinatie ruiter en paard en naar alles waarbij er gepuzzeld en samengewerkt moet worden om tot een goed resultaat te komen.

Simones werkveld is momenteel voornamelijk gericht op kinderen en baby’s. Nieuwe volwassen patiënten kunnen daarom alleen een afspraak maken met Rogier of Alex.

Rogier Koel DC BSc MSc is geboren in Nijmegen, maar opgegroeid in Almelo, Twente. Van jongs af aan wist hij dat hij iets in de gezondheidzorg wilde gaan doen. Zijn keuze viel uiteindelijk op chiropractie, aangezien er nog zoveel nascholing in verschillende richingen gevolgd kon worden. Hij vertrok in 2012 naar Engeland om aan het Anglo-European College of Chiropractic (AECC) te gaan studeren. Hier heeft hij de opleiding tot chiropractor met succes afgerond in 2017. Het is zijn passie om uit te zoeken hoe hij de oorzaak van het probleem kan aanpakken in plaats van alleen te kijken naar de symptomen. Hierbij kijkt hij naar de patiënt als een geheel en niet alleen naar de plek waar de patiënt pijn heeft. Tijdens zijn studie in Engeland heeft hij verschillende bijscholingen gevolgd in onder andere het behandelen van baby’s, zwangere vrouwen en diverse chiropractische technieken.

Alex Zimmer DC is in Brazilië geboren en heeft bij Universidade Feevale zijn opleiding tot chiropractor gevolgd en afgerond in 2009. In zijn zoektocht naar professionele ontwikkeling is hij in 2010 naar Nederland gekomen om bij Chiropractie Borger te werken. Het contact met de behandeling van baby’s en kinderen heeft hem geïnspireerd om verdere nascholing te volgen in dit specialisme en in 2015 heeft hij zijn Master Paediatrics afgerond bij de Anglo European Chiropractic College in Engeland. De laatste jaren is zijn interesse in de relatie tussen stress en lichamelijke klachten gegroeid en daarom volgt hij momenteel de opleiding Lichaamgerichte coaching om patiënten op dit vlak verder te kunnen helpen.

 

Eind 2014 is Alex weer naar Brazilië gegaan, maar is ook weer teruggekomen naar Nederland . 
Na bij een andere chiropractische praktijk in Nederland te hebben gewerkt, is Alex op 1 augustus 2018 weer in Borger komen werken.