Chiropractor

Simone Knaap DC MSc is geboren in Den Helder en is door haar moeders rugklachten op jonge leeftijd op het spoor gezet van chiropractie. De decaan vond het wel een grote stap, maar met volledige instemming en steun van haar ouders is zij gelijk na het VWO in Engeland aan het AECC gaan studeren. Na afstuderen is zij in Emmercompascuum en Kampen gaan werken, waarna ze in 2001 in Borger is begonnen. In tussentijd heeft zij zich gespecialiseerd in het behandelen van baby´s en kinderen en behandelt ze soms ook dieren.

 

Het helpen van mensen en de oneindige mogelijkheden voor nascholing is hetgeen haar in het vak aantrekt. Het puzzelen om tot een oplossing te komen, hetzij door chiropractische behandeling, hetzij door doorverwijzen of samenwerken vindt zij het mooiste aan haar werk.

 

In haar vrije tijd is ze graag in de natuur, leest ze en brengt ze tijd door met gezin en vrienden.

 

Simone haar spreekuurdagen zijn op de maandag, dinsdagmorgen, woensdag, donderdag en vrijdagmorgen.

Voed en Voet Coach

Karin Oosting is sinds de start van de praktijk in 2001 werkzaam als secretaresse bij Chiropractie Borger. In 2018 heeft zij de opleiding tot orthomoleculair voedingscoach gevolgd. Karin is daarom ook als voedingscoach werkzaam in de praktijk. In 2022 heeft zij de opleiding voetreflexogie en metamorfosemassage gevolgd en biedt zij dit ook aan in haar behandelplan. Sinds 4 oktober 2023 doet zij dit op de woensdag onder de naam van haar eigen onderneming; KKracht & Balans.

Tot nader order is Karin momenteel alleen aanwezig in de praktijk als secretaresse en is zij niet werkzaam voor KKracht & Balans.

IEMT therapeut

Bea Hermans werkt sinds 2023 bij Chiropractie Borger met IEMT en al sinds 2019 in haar eigen praktijk in Kloosterhaar.

 

Naast IEMT maakt ze ook gebruik van technieken en inzichten vanuit systemisch werken, lichaamsgericht werken en creatieve coaching.

 

Bea volgt de ontwikkelingen van IEMT op de voet. Op verschillende plaatsen wordt wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effecten van IEMT, dat nieuwe inzichten in het effect van deze prachtige methode geeft.

 

Bea is op de woensdag bij ons in de praktijk aanwezig.

Secretaresses

Karin Oosting (maandag, dinsdagmorgen en donderdag)

 

Rita Klasen (woensdag en vrijdagochtend)