Karin Oosting is sinds de start van de praktijk in 2001 werkzaam als secretaresse bij Chiropractie Borger. In 2018 heeft zij de opleiding tot orthomoleculair voedingscoach gevolgd. Sinds 1 januari 2019 is zij daarom ook als voedingscoach werkzaam in de praktijk.

Via haar chiropractor is zij naar een orthomoleculair voedingsdeskundige verwezen, omdat haar lichamelijke klachten (spier- en gewrichtsklachten) mede door voeding zou kunnen komen. Zij heeft zelf ervaren wat gezonde voeding met haar heeft gedaan, ervaarde inderdaad minder klachten en veel meer energie.
Tijdens het eerste consult neemt zij het huidige voedingspatroon met je door en kijkt daarbij welke voedingsmiddelen aangepast kunnen worden. Afvallen is niet haar insteek, het gaat haar om de gezondheid, maar haar ervaring heeft geleerd (ook bij zichzelf) dat je vaak wel gaat afvallen.

In 2022 heeft zij de opleiding Voetreflextherapie gevolgd. Ze ervaarde zelf een ontspanning van lichaam en geest door het oefenen op elkaar tijdens de opleiding en dat is precies wat ze wil doorgeven tijdens de voetmassages. Tevens sluit de voetreflex mooi aan op de voeding, want dat is de basis van alles.

Op de dinsdagmorgen, woensdag en vrijdagmorgen zijn haar spreekuurdagen. De rest van de week zul je haar nog achter de balie vinden.