Karin Oosting is sinds de start van de praktijk in 2001 werkzaam als secretaresse bij Chiropractie Borger. In 2018 heeft zij de opleiding tot orthomoleculair voedingscoach gevolgd. Sinds 1 januari 2019 is zij daarom ook als voedingscoach werkzaam in de praktijk.

Via haar chiropractor is zij naar een orthomoleculair voedingsdeskundige verwezen, omdat haar lichamelijke klachten (spier- en gewrichtsklachten) mede door voeding zou kunnen komen. Zij heeft zelf ervaren wat gezonde voeding met haar heeft gedaan, ervaarde inderdaad minder klachten en veel meer energie.

In 2022 heeft zij de opleiding Voetreflextherapie gevolgd. Ze ervaarde zelf een ontspanning van lichaam en geest door het oefenen op elkaar tijdens de opleiding en dat is precies wat ze wil doorgeven tijdens de voetmassages. Tevens sluit de voetreflex mooi aan op de voeding, want dat is de basis van alles.

Op de dinsdagmorgen, woensdag en vrijdagmorgen zijn haar spreekuurdagen. De rest van de week zul je haar nog achter de balie vinden.